BILVERKSTED for de fleste bilmerker og alle typer bobiler

BILVERKSTED for de fleste bilmerker og alle typer bobiler

Vi utfører service og reparasjoner på alle typer bobiler opp til en totalvekt på 7500 kg. Med tidligere erfaring og nå servicepunkt / verksted for Fiat har vi bygd opp god kjennskap og erfaring med service og reparasjoner av disse produktene. Vi har flere av distriktets bobil leverandører / forhandlere som kunder og stadig flere bobil eiere benytter oss som verksted, noe vi setter stor pris på.

Vi utfører også reparasjoner og service på de fleste bilmerker og modeller. Som Mekonomen Bilverksted kan vi levere bildeler og biltilbehør til de fleste bilmerker. Service og reparasjoner blir utført i henhold til produsentens krav og spesifikasjoner. Vi utfører også justering av for- og bakstilling ” 4 hjuls kontroll ”, salg av dekk og felger samt dekkhotell. Vi lagerfører sommer og vinterdekk i de mest vanlige dimensjoner fra produsentene Goodyear og Fulda.

Vi utfører også periodisk kjøretøykontroll på alle bilmerker og modeller opp til en totalvekt på 7500 kg. Statens vegvesen sender ikke lenger ut varselbrev / innkalling til periodisk kjøretøykontroll, men her kan du selv Sjekke når din bil skal til kontroll.

Alle oppdrag utføres i henhold til avtale med kunde, ingen overraskelser. Skulle vi under veis avdekke et problem eller avvik i forhold til avtale, tar vi kontakt og avtaler dette før eventuelle tillegg blir utbedret. Og gir deg 3 års garanti på arbeid og deler. NB: Gjelder ikke slitasje deler.

Som et seriøst bilverksted ønsker vi å kunne tilby våre kunder ikke bare bildeler og dekk av god kvalitet, dette gjelder selvfølgelig også for olje og oljeprodukter. Så valget for oss var enkelt, Valvoline ble vår samarbeidspartner og leverandør av oljeprodukter. Som en følge av dette samarbeidet er også vårt verksted tilsluttet som Maxlife Service Senter og kan tilby alle produktene som dette spennende konseptet kan tilby.